Asian Influenced Spa Style Master Bath
Asian Influenced Spa Style Master Bath
Christopher's Kitchen & Bath
Custom cabinetry, mirror frames, trim and railing was built around the Asian inspired theme of this large spa-like master bath. A custom deck with custom railing was built to house the large Japanese soaker bath. The tub deck and countertops are a dramatic granite which compliments the cherry cabinetry and stone vessels.
Hunter Douglas Blinds for Your Next Window Treatment - Available at Alleens
Hunter Douglas Blinds for Your Next Window Treatment - Available at Alleens
Alleen Custom Window Treatments
A perfect match for a beach like setting, ALustra from Hunter Douglas - available at Alleen's Custom Window Treatments
Jardin zen & floral
Jardin zen & floral
Serrault Jardins
Beaucoup d’espace et un propriétaire n’ayant pas peur des grands projets : il n’en fallait pas plus pour voir naître cet aménagement original. Tout part d’une retenue de terre alternant roches, murets de pierres sèches et traverses en chêne disposées en jeu d’orgue. L’ensemble se pare d’une belle collection de vivaces et de sujets remarquables comme ce magnifique pin taillé en nuages. De là, s’écoule tranquillement à travers le jardin une rivière ponctuée de galets et de quelques roches. Elle croise sur son chemin un élégant potager constitué de carrés en hauteur et d’un chalet pour faciliter le travail du jardinier. Le tout est joliment ceinturé par une barrière en bois. Crédit photo : @Benjamin Dubuis
Oakland Grand Lake Modern Guest Bath
Oakland Grand Lake Modern Guest Bath
Design Set Match
Design By: Design Set Match Construction by: Coyle Home Remodel Photography by: Treve Johnson Photography Tile Materials: Ceramic Tile Design Light & Plumbing Fixtures: Jack London kitchen & Bath Ideabook: http://www.houzz.com/ideabooks/44526431/thumbs/oakland-grand-lake-modern-guest-bath
鹿島の森の家2015 外観
鹿島の森の家2015 外観
菊池ひろ建築設計室|kikuchihiro design office
軽井沢 鹿島の森の家2015|菊池ひろ建築設計室 撮影 辻岡利之
Asian Contemporary
Asian Contemporary
Thomas M. Kirchhoff AIA, PA
From our first meeting with the client, the process focused on a design that was inspired by the Asian Garden Theory. The home is sited to overlook a tranquil saltwater lagoon to the south, which uses barrowed landscaping as a powerful element of design to draw you through the house. Visitors enter through a path of stones floating upon a reflecting pool that extends to the home’s foundations. The centralized entertaining area is flanked by family spaces to the east and private spaces to the west. Large spaces for social gathering are linked with intimate niches of reflection and retreat to create a home that is both spacious yet intimate. Transparent window walls provide expansive views of the garden spaces to create a sense of connectivity between the home and nature. This Asian contemporary home also contains the latest in green technology and design. Photovoltaic panels, LED lighting, VRF Air Conditioning, and a high-performance building envelope reduce the energy consumption. Strategically located loggias and garden elements provide additional protection from the direct heat of the South Florida sun, bringing natural diffused light to the interior and helping to reduce reliance on electric lighting and air conditioning. Low VOC substances and responsibly, locally, and sustainably sourced materials were also selected for both interior and exterior finishes. One of the challenging aspects of this home’s design was to make it appear as if it were floating on one continuous body of water. The reflecting pools and ponds located at the perimeter of the house were designed to be integrated into the foundation of the house. The result is a sanctuary from the hectic lifestyle of South Florida into a reflective and tranquil retreat within. Photography by Sargent Architectual Photography
Bonsai Pavilion
Bonsai Pavilion
Samsel Architects
Our client has a large collection of bonsai trees and wanted an exhibition space for the extensive collection and a workshop to tend to the growing plants. Together we came up with a plan for a beautiful garden with plenty of space and a water feature. The design also included a Japanese-influenced pavilion in the middle of the garden. The pavilion is comprised of three separate rooms. The first room is features a tokonoma, a small recessed space to display art. The second, and largest room, provides an open area for display. The room can be accessed by large glass folding doors and has plenty of natural light filtering through the skylights above. The third room is a workspace with tool storage. Photography by Todd Crawford
epsode 57 「Warmy」
epsode 57 「Warmy」
(株)Life with Style
身も心も温まる二階リビングの空間創り Photo by Hitomi Mese
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.