Clark Street Before/After

Conceptually the Clark Street remodel began with an idea of creating a new entry. The existing home foyer was non-existent and cramped with the back of the stair abutting the front door. By defining an exterior point of entry and creating a radius interior stair, the home instantly opens up and becomes more inviting. From there, further connections to the exterior were made through large sliding doors and a redesigned exterior deck. Taking advantage of the cool coastal climate, this connection to the exterior is natural and seamless

Photos by Zack Benson

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Exteriors with Similar Colours
Willow Homes - Birmingham AL Architectural Photography
exterior design / before and after
Farmhouse Project
Connect Homes
Privatee House in Epsom, Surrey
Lake Minnetonka Chateau
Modern meets cottage & landscape
Sugar Hill Custom Home
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.