Compassvale Apartment contemporary-kitchen
Save10Ask a QuestionPrint

Compassvale Apartment

The brief was to transform the apartment into a home that was suited to our client’s (a young married couple) needs of entertainment and desire for an open plan.

By reimagining the spatial hierarchy of a typical Singaporean home, the existing living room was converted nto a guest room, 2 bedrooms were also transformed into a single living space centered in the heart of the apartment.

White frameless doors were used in the master and guest bedrooms, extending and brightening the hallway when left open. Accents of graphic and color were also used against a pared down material palette to form the backdrop for the owners’ collection of objects and artwork that was a reflection of the young couple’s vibrant personalities.

Photographer: Tessa Choo
URL
http://www.studioroundtop.com

What Houzzers are commenting on:

C O added this to Kensington kitchen
link to lounge with mirrored cupboards

Browse over 18 million home design photos on Houzz