Compassvale Apartment

The brief was to transform the apartment into a home that was suited to our client’s (a young married couple) needs of entertainment and desire for an open plan. By reimagining the spatial hierarchy of a typical Singaporean home, the existing living room was converted nto a guest room, 2 bedrooms were also transformed into a single living space centered in the heart of the apartment. White frameless doors were used in the master and guest bedrooms, extending and brightening the hallway when left open. Accents of graphic and color were also used against a pared down material palette to form the backdrop for the owners’ collection of objects and artwork that was a reflection of the young couple’s vibrant personalities. Photographer: Tessa Choo

—  Houzz

Other Photos in This Project

People who liked this photo also liked

Related Photos

This product has no questions

This Photo was added to 7 ideabooks, including
Added to Ideas de webuser_754000998

Minimalista Blanco

Related Photo Topics
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.