Compassvale Apartment

The brief was to transform the apartment into a home that was suited to our client’s (a young married couple) needs of entertainment and desire for an open plan.

By reimagining the spatial hierarchy of a typical Singaporean home, the existing living room was converted nto a guest room, 2 bedrooms were also transformed into a single living space centered in the heart of the apartment.

White frameless doors were used in the master and guest bedrooms, extending and brightening the hallway when left open. Accents of graphic and color were also used against a pared down material palette to form the backdrop for the owners’ collection of objects and artwork that was a reflection of the young couple’s vibrant personalities.

Photographer: Tessa Choo

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz contributors are saying:

niki_bruce32
Niki Bruce added this to Best of the Week: 40 Fabulous Bars to Add to Your Home11 November 2018

2. Location: SingaporeDesigner: Studio RoundtopFeatures: Grab a great trolley and position a large painting above to mark out a bar space.

What Houzzers are commenting on:

debbievolk
debbievolk added this to Jennifer3 December 2018

This is NOT the art I would suggest, but wanted to show you a bar cart with a large piece of art over it. I would want a more substantial cart too.

Foyers with Similar Colours
Awe-Inspiring Avon Abode
C2 Paint Entryways
Mudroom
Modern Farmhouse in Hiram, Maine
scandinavian mist
Timpanogos House in Utah County - Lloyd Architects
Kitchen
ЖК "Сколково Парк"
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.