Geiger House

Wood beams were primed and painted the light gray color in the base coat. The color wash is a two tone with an acrylic polyurethane over the top. Chair rail was stained to match existing baseboard and installed.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Geiger House

People who liked this photo also liked
Walls
Edgewood Home
Outdoor Spaces
Dining Rooms with Similar Colours
Квартира кинорежиссера и его музы на Патриарших прудах.
House C
Boden im Betonlook - Beton Flow
Lakefront Luxury
Rustic Dining Room
Residential building | HERMANN BOSS | Liechtenstein
Malone Kitchen
Traditional Shaker Kitchen with Raised and Fielded panels
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.