Geiger House

Wood beams were primed and painted the light gray color in the base coat. The color wash is a two tone with an acrylic polyurethane over the top. Chair rail was stained to match existing baseboard and installed.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Geiger House

Dining Rooms with Similar Colours
Contemporary House in Tulse Hill by Anita Bourne
House in Paddington
Mulberry
Westbourne Park Design & Build
Custom Client New Orleans
30 Esplanade Townhouse Brighton
Bradford Avenue Project
2016 Utah Valley Parade of Homes "The Millcreek
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.