GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence

the library is stepped up into the hillside and becomes a room within a room

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_722755181
Lynne Davis added this to Bookshelves10 February 2020

Hum, maybe only 1/2 wall bookshel

liz_mathews86
Liz Mathews added this to Liz's ideas12 January 2020

Wall of bookshelves underneath windows

Living Rooms with Similar Colours
Blue Gum Lane Residence
Residence of Now style III
True Residence
Greenpoint Brownstone Playhouse
High Ceilinged, contemporary loft space with greys and natural wood
Mountain Village custom
Industrial
Contemporary Living Room
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.