GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence

Two over-sized window boxes which are large enough to stand in, create a new front façade, while providing a dramatic extension of the master bedroom suite and views to the City and ocean beyond. The intentionally asymmetric window boxes are clad with white concrete board to enhance their abstract presence as they provide a diversion by camouflaging the existing residence.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
People who liked this photo also liked
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Hollywood Hills Residence
Exteriors with Similar Colours
mews house in belgravia
Orchard Green New House
Brookside House
Long Lane residence
Classic Contemporary
cape cod octagonal house redux
Open Spaces, Function & Light
Santa Monica Private Residence
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.