GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Mandeville Canyon Residence

Large telescoping doors disappear to connect the living room to the terrain beyond creating an open corner.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

tom_delanoy
Tom D added this to Home Ideas31 Aug 2019

black metal beams, open wall, concrete flooring

tom_delanoy
Tom D added this to Indoor/Outdoor Blend10 Aug 2019

Metal beams, indoor/outdoor blend

shphome
Scott Howard added this to Telluride31 Jul 2019

Inside furniture talks to outdoor furniture

webuser_191840322
HU-191840322 added this to View In My Room13 Jul 2019

Seamless transition into nature

People who liked this photo also liked
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Mandeville Canyon Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Mandeville Canyon Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Mandeville Canyon Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Mandeville Canyon Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Mandeville Canyon Residence
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Mandeville Canyon Residence
Wood and Glass House
Long Valley Ranch
Living Rooms with Similar Colours
Island Park, Ottawa
Key West Coastal
Fair View
Colorful Office | West Cobb
LIVING ROOM | Contemporary Home Remodel | Century City Townhouse | Part One
Interior Design Project 2
Penthouse -Notting Hill
Luxury Custom Home Renovation, Living Room
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.