HOME | JE + B scandinavian-living-room
Save29Ask a Question1Print

HOME | JE + B

Nieve Photography http://nievephotos.com/
URL
http://studiofortyfour.com.sg/

This photo has one question

Ji Min Ou wrote:
Hi, this is a very stylish gate. Can I have more details and contact?
    1 Comment
Thank you for reporting this comment. Undo
PRO
Studio FortyFour

Hello Ji Min, we are actually a pure design studio. The door was specially designed & custom made for our project.

Save    

What Houzz contributors are saying:

Verlaine Marquez added this to Houzz Tour: A Peaches-and-Cream Minimalist Home for Dog Lovers
Photos by Nieve PhotographyHouzz at a GlanceWho lives here: A couple and their two dogsLocation: YishunSize: 110 square metres (1,180 square feet)Project duration: 12 weeksDemarcating the main entryway from the living space was top of the couple’s must-have list. “It was a request from the female owner as it is her Korean family’s culture to have this demarcation,” says Png. The designers opted for a swing door with timber-like slats, which leaves just enough gaps to allow light and air pass through.
Chiquit Brammall added this to How to Adopt Traditional Asian Elements for Your Home
In Singapore, we can easily incorporate traditional Asian design elements into our interior schemes by pulling from Seoul, Bali and Tokyo.Check out this Korean-influenced HDB flat
Chiquit Brammall added this to 11 HDB Flats With Entrances That Give a Warm Welcome
6.Home: 5-room flat in YishunDesigner: Studio FortyFourFor the cross-cultural homeowners, an entrance that’s clearly set apart from the living spaces of the house was a traditional must-have. A second door with timber slats keeps the foyer/entrance separate, creates that decompression space between the outside world and home.Read more about this home

What Houzzers are commenting on:

Gabrielle Normand added this to Idées de Gabrielle
Claustra devant la porte d'entrée pour les chiens
matildeandreassen added this to SMUK tilbygningsløsning!
At adskille indgangspartiet fra stuen stod øverst på parrets to-do-liste. “Det var et ønske fra den kvindelige ejers side, da det er en tradition i hendes koreanske familiekultur at have de to områder adskilt,” forklarer Vandra. Indretningarkitekterne løste opgaven med en svingdør af trælameller, der lige præcist nok plads til at lade lys og luft trænge uhindret igennem.

Browse over 18 million home design photos on Houzz

See More Scandinavian Living Room Photos

Yuan Ching HDB BTO 5 Room Flat
New Condominium @ SkyPark Residence
Terrace house in North East part of Singapore
Modern Scandinavian Home
786 Yishun Ring Road | Scandinavian