Kopachuck Residence

My clients had outgrown their builder’s basic home and had plenty of room to expand on their 10 acres. Working with a local architect and a talented contractor, we designed an addition to create 3 new bedrooms, a bathroom scaled for all 3 girls, a playroom and a master retreat including 3 fireplaces, sauna, steam shower, office or “creative room”, and large bedroom with folding glass wall to capitalize on their view. The master suite, gym, pool and tennis courts are still under construction, but the girls’ suite and living room space are complete and dust free. Each child’s room was designed around their preference of color scheme and each girl has a unique feature that makes their room truly their own. The oldest daughter has a secret passage hidden behind what looks like built in cabinetry. The youngest daughter wanted to “swing”, so we outfitted her with a hanging bed set in front of a custom mural created by a Spanish artist. The middle daughter is an elite gymnast, so we added monkey bars so she can cruise her room in style. The girls’ bathroom suite has 3 identical “stations” with abundant storage. Cabinetry in black walnut and peacock blue and white quartz counters with white marble backsplash are durable and beautiful. Two shower stalls, designed with a colorful and intricate tile design, prevent bathroom wait times and a custom wall mural brings a little of the outdoors in.

Photos by Mike Martin www.martinvisualtours.com

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

pehring
pehring added this to Living Room Ideas16 Sep 2013

steel/aluminum shiny tiles around fireplace

People who liked this photo also liked
Kopachuck Residence
Kopachuck Residence
Kopachuck Residence
Kopachuck Residence
Kopachuck Residence
Kopachuck Residence
No More Back to School Blues!
glidewell
Living Rooms with Similar Colours
ShowHouse Santa Fe 2016 by Jennifer Ashton, Allied ASID
Porter Street Living Room
Coddington Design
Excelsior Bay Avant Garde
Palmieri Residence
Contemporary Living Room
Family Room Redesign
Sefcovic Residence
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.