3,062 Modern Balcony Design Photos

Accoya was used for all the superior decking and facades throughout the ‘Jungle House’ on Guarujá Beach. Accoya wood was also used for some of the interior paneling and room furniture as well as for unique MUXARABI joineries. This is a special type of joinery used by architects to enhance the aestetic design of a project as the joinery acts as a light filter providing varying projections of light throughout the day. The architect chose not to apply any colour, leaving Accoya in its natural grey state therefore complimenting the beautiful surroundings of the project. Accoya was also chosen due to its incredible durability to withstand Brazil’s intense heat and humidity. Credits as follows: Architectural Project – Studio mk27 (marcio kogan + samanta cafardo), Interior design – studio mk27 (márcio kogan + diana radomysler), Photos – fernando guerra (Photographer).

Stephani Buchman Photography

loft patio

This residence had been recently remodeled, with the exception of two of the bathrooms. Michael Merrill Design Studio enlarged the downstairs bathroom, which now has a spa-like atmosphere. It serves pool guests as well as house guests. Over-scaled tile floors and architectural glass tiled walls impart a dramatic modernity to the space. Note the polished stainless steel ledge in the shower niche. A German lacquered vanity and a Jack Lenor Larsen roman shade complete the space. Upstairs, the bathroom has a much more organic feel, using a shaved pebble floor, linen textured vinyl wall covering, and a watery green wall tile. Here the vanity is veneered in a rich walnut. The residence, nestled on 20 acres of heavily wooded land, has been meticulously detailed throughout, with new millwork, hardware, and finishes. (2012-2013); Photos © Paul Dyer Photography

リビングに隣接した中庭は全面を壁面緑化しているため、まさに緑に包まれた空間。間接照明により、夜もアウトドアを楽しめる。

Foto Elia Falaschi © 2018

Materials: Tallowood Glazed ceramic Ratan Plants: Pot marigold (Calendula officinalis) Olive (Olea europaea)

Made by Genneral | Glass & stainless steel balustrades for internal bridge

www.singaporelandscapedesign.com
View overlooking dining area - hueyfern_boey

Country:
Singapore

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.