Modern Minimalist House @ Springside

The dining room, next to the living room and divided by the internal stairs, is a high volume space. A concrete rendered wall provide the space an industrial chic feel. Black tinted mirror on the wall created an expansion of space through reflection, making the space large than actual.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Dining Rooms with Similar Colours
New Jersey Bachelor Pad
South Carolina
CONCEPT ROOM
Rustikal Esszimmer
Laidley Residence
La Jolla Shores
Luxury Home in Buckhead, Chastain Park
Contemporary Dining Room
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.