Mountain View, California - Wong Residence

Patrick & Topaze McCaffery - Taproot Garden Design & Fine Gardening "April 25, 2018 - New Ipe wood raised planter boxes were built on either side of the front door, giving the homeowners space to grow perennials for wildlife. A narrow walkway now exists between the driveway and the front door, giving the family a shortcut when time is of the essence."

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
People who liked this photo also liked
Mountain View, California - Wong Residence
Mountain View, California - Wong Residence
Campbell, CA - Wildlife Habitat
Saratoga, California
Shank Residence Back Yard - Almaden - San Jose, California
Campbell, CA - Wildlife Habitat
Saratoga, California
Laurence Residence - South San Jose, California
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.