Somerset

With this semi detached house in North London we aimed to increase the existing floor area of a previous extension that was built in the 80's. We introduced as much daylight as we could and opened up the space by removing an internal courtyard. We also increased the ceiling height where we could. We worked with our clients with the internal finishes allowing them to explore materials themselves. Together we put together a great space full of personality, light and space.

Jake Fitzjones Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_495472064
HU-495472064 added this to My Project11 November 2020

I like the "industrial" look of the brick. I think a normal height table and chairs would be more comfortable.

webuser_282696464
Patty Smith added this to Patty's ideas1 July 2020

Bar stool leather seat walnut base

Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.