South Hill Craftsman

After remodeling their 1905 Craftsman house, the homeowners were ready to tackle the yard. The front was easily spruced up with a new walkway and plantings, but the steep, wooded backyard was a much bigger challenge. Rebuilding a failing retaining wall was the first step to creating access to the previously overgrown space. Concrete patios with natural stone steps provide space for a hot tub and fire pit, completely transforming the dangerous eyesore.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Courtyards with Similar Colours
Lime Orchard
Wellesley Family Garden
Proper Cottage
Oak Pass Main House
Contemporary Ranch - Home Remodel
Idéträdgård Malmö Garden Show 2016
アジアン テラス・中庭
Santa Teresita Residence
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.