The Riverwalk

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz contributors are saying:

chiquit
Chiquit Brammall added this to Principles for Positive Feng Shui6 August 2018

What then?Now that you know whether your home is in a positive or negative environment, what should you do next? If it’s in a positive environment, you’ll want to arrange your interior to benefit from the positive qi. On the other hand, if your house is located near a negative feature, you’ll need to take steps to prevent the negative qi from entering your home.If you’re in a landed property, the key to this is your main door. If you’re in an apartment unit, you’ll need to pay attention to both the balcony and your main door.In order for your house to collect, contain and spread the qi throughout the house, the area right in front of the main door and the balcony should be open and spacious so that the qi is allowed to flow into the house and spread. For an apartment unit, the qi also flows in through the balcony, therefore, the area in front of the balcony must be open and spacious.However, what if the qi entering your house is negative? In that case, you want to block the qi from entering the house. You could put a screen right in front of the door so that the qi can’t flow into the house. Alternatively, you could reconfigure your layout so that a rarely-used room like a powder room or a storeroom has its door directly opposite the main door. This guides the negative qi to flow into that room and stay there. For apartments, you could just keep the balcony closed so the qi is unable to enter.

chiquit
Chiquit Brammall added this to 8 Freewheeling Solutions for Storing Your Bicycle in a Small Apartment1 June 2016

Between the linesThe neatly tucked front wheel between the thin lines of the divider holds the bike upright in this open-plan dwelling.More industrial style ideas

susanredmanryan
Susan Redman added this to Small-Space Solutions From High-rise Sources7 April 2016

7. Screened entryIn order to generate a little privacy for the owners of this Singaporean apartment, interior designers from Versaform created a mini entryway by erecting a simple floor-to-ceiling screen in front of the door. Constructed from narrow vertical posts, the screen also cleverly doubles as a bike rack. For close-up details, see more of this project here. More screen ideas

What Houzzers are commenting on:

tomtostengard
Tom Tostengard - Properties With Potential added this to Wallman Divider26 October 2018

Could be a combination of walnut and black steel in the divider

zach_wu51
Zach Wu added this to Dining8 September 2018

Fridge outside kitchen (versaform)

Photos in The Riverwalk

People who liked this photo also liked
Segar Palmview
Apartment at Waterbank Dakota - Singapore
The Parcvista
A Contemporary Apartment, Singapore Style by Designer Jonathan Poh
Singapore Penthouse
Park Royal Pickering Singapore
The Riverwalk
Austville Singapore
Dining Rooms with Similar Colours
Modern & Contemporary
The Modern Collectors' House Dining Room
Farmhouse
Pimlico Apartment. Strip plank in colour Midnight
Vertbois
Living Spaces
Renoverad sekelskiftesvilla
Streeterville Renovation
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.