akiHAUS Design Studio
23 Reviews

公寓室内 @ Chuan Park

公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Living - The neutral palette comprising mainly brown, off-white and grey colors achieves a tranquility that evokes a natural sense of calm, reminiscent of Japanese interior.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Living - The restrained execution and uncluttered character reflect a pared down simplicity that is synonymous with Japanese style.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Living - Removal of the kitchen wall, made a huge difference in terms of opening up the interior spatially.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Living - The design approach involved distilling the key elements of Japanese interiors and re-interpreting them.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
1 Save | 0 Questions
Kitchen - The existing yard was removed and integrated into the kitchen, making the area more spacious and bright.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - The existing yard was removed and integrated into the kitchen, making the area more spacious and bright.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - Storage was managed to fit into every nook and corner to maximise space.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - Storage was managed to fit into every nook and corner to maximise space.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
1 Save | 0 Questions
Kitchen - Everything is neatly concealed, including the refuse chute.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - Everything is neatly concealed, including the refuse chute.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Hallway - The layout of the apartment was reconfigured to introduce a corridor between the bedroom and the bathroom.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Hallway + Bedroom + Balcony - The corridor terminates in the balcony behind the bedroom, thus providing common access directly to the balcony.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - The master bedroom has a darker color palette compared to the rest of the home.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - The master bedroom has a darker color palette compared to the rest of the home.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - A customized overhead structure provides valuable storage space with its seamless cabinets and wardrobe.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
1 Save | 0 Questions
Bedroom - The feature wall behind the bed incorporates a wardrobe and storage space.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - The feature wall behind the bed incorporates a wardrobe and storage space.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - TV feature wall
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - TV feature wall
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - View towards common balcony.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Balcony - This outdoor space has since been transformed from a neglected and under utilised space into an inviting outdoor terrace.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Balcony - This outdoor space has since been transformed from a neglected and under utilised space into an inviting outdoor terrace.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bath - The wall unit that conceals the toilet's cistern also doubles as a makeshift shelf for assorted toiletries.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Chuan Park
0 Saves | 0 Questions
Bath - Homeowner originally wanted a wooden bath, but was advised against. Instead, wood like tiles for the shower wall and floor were used.
EmbedQuestion