akiHAUS Design Studio
23 Reviews

排屋室内 @ Eastern Lagoon

排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Exterior - The brick wall stretches from the front entrance to the back of the house.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Exterior - The brick wall stretches from the front entrance to the back of the house.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Dining - Swivelling glass windows next to the main door encourage fresh air and natural light to every corner of the house.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
1 Save | 0 Questions
Dining - The white brick wall stretches from the front entrance to the back of the house, and brings a subtle flow through the rooms.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Dining - The white brick wall stretches from the front entrance to the back of the house, and brings a subtle flow through the rooms.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Dining + Kitchen - The addition of a chalkboard wall is a fun and easy way to switch out the look of the space every now and then.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - The kitchen has been designed as an homage to Singapore's popular cafe culture.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - The kitchen has been designed with laidback vibes, a chill experience and a layout that's ideal for social gatherings
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - The addition of a chalkboard wall is a fun and easy way to switch out the look of the space every now and then.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Living + Balcony - When the sliding doors are opened, the balcony merges with the living room, creating a shared indoor/outdoor space that's further accentuated by the unobstructed view of the common garden outside.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Living - The split level on the first floor helps to compartmentalize the living room, keeping the social spaces physically separate yet visually connected.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Staircase - Instead of building display shelves at the staircase landing, turn the wall into a personal art gallery. In this home, family photos hanging on the wall also camouflages the awkward placement of an existing window.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Master Bathroom - To achieve en suite bathroom, an existing balcony was incorporated.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
1 Save | 0 Questions
Master Bathroom - The balcony sits a few steps down, and this distinction allowed the creation of wet and dry areas in this spacious master bedroom.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Common Bath - For a playful touch, the common bathroom comes with a variety of mosaic tiles that cover the shower wall. The wall unit that conceals the toilet's cistern also doubles as a makeshift shelf for assorted toiletries.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Master Bedroom -
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Master Bedroom Balcony -
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Master Wardrobe -
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Boys' room - Shades of blue lay the foundation for a well-designed boys' room.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Eastern Lagoon
0 Saves | 0 Questions
Home Office -
EmbedQuestion