akiHAUS Design Studio
23 Reviews

排屋室内 @ Coronation Road

排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Entrance + Living - Although primarily used by the homeowners to store their shoes, the exposed surfaces of the shoe cabinet was padded over in cushion, transforming the feature into additional seating that can be utilised when the family plays host to guests.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Living Room - Manipulating the unsightly deep beams across the central living spaces, the ceiling is transformed into a cove ceiling feature. Repeated from the living to the dining to the kitchen, it maintains visual consistency throughout the entire first floor of the home.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
1 Save | 0 Questions
Living - With its simple decor and a welcoming color palette, the home primarily serves as a space for rest and relaxation.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
1 Save | 0 Questions
Living - Sticking to earthy and neutral tones, the choice of materials was then enlivened by the abundance of natural light that permeated through the home from the generous glass windows, creating a welcoming and inviting atmosphere.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Living - Upon first entrance into the space, one would be greeted by a luxurious sofa framed between a television feature wall and a shoe cabinet along the entry way.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Living - Intended to be airy and spacious for family gatherings and other daily functions, the central living space was predominantly swathed in white.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Living - At first glance, the timber panels in the central living space may seem like a simple decorative feature. However, a closer inspection reveals that there are actually storage units hidden beneath.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
1 Save | 0 Questions
Family Room - In order to integrate both the family room and the roof terrace into one seamless indoor-outdoor space, an existing partition wall was knocked down in favour of an expansive glass sliding door.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Study + Family Room - Integrated within the drop-down ceiling is the air conditioning unit for the family room. By doing so, the space is kept neat and streamlined with unsightly cables and trunking kept out of sight.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
1 Save | 0 Questions
Stusy + Family Room - For storage, the shared space features a combination of open and closed shelving units. The closed-door units are used to keep unsightly files and folders away from general view, while the open shelves proudly put the family's books, framed pictures and alcohol collection on display.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Family Room - Used for different purposes by different members of the family, the space boasts a bold color palette that when placed in contrast to the wood tones, creates a cosy space for both work and leisure.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
1 Save | 0 Questions
Master Bedroom - The boudoir features a similar use of white and wood tones to achieve a soft and soothing ambience. Even though most of the room's design was kept relatively pared down, it allowed for the headboard to be the true focal point of the space. A recessed niche that provides an interesting visual element to the storage cabinets that hang above, the headboard was con...More
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Master Bedroom Headboard - To provide the occupants with a comfortable surface to lean back on, the middle portion of the headboard was also padded over in cushion, with the design carved out to emulated the surrounding timber panels, ensuring seamlessness between the two elements.
EmbedQuestion
排屋室内 @ Coronation Road
0 Saves | 0 Questions
Walk-In Wardrobe - Creating a portal-esque look, the walk-in wardrobe features a mirror-image design on both ends. Using a combination of high-gloss white laminates on the doors of the wardrobe units, the room looks bright and airy despite its small size.
EmbedQuestion