akiHAUS Design Studio
23 Reviews

组屋室内 @ Punggol Drive

组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - The main color in the kitchen is black to create a more masculine look, complemented by white Caesarstone countertops.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - The brass inlays on the black laminate cabinet doors use the same design language as the storage cabinets in the living.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - Storage was managed to fit into every nook and corner to maximise space.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Kitchen - The existing service yard, study and kitchen was opened up to create a bigger kitchen and an adjoining lounge area.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Living - The living room features a predominantly white palette.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Living Room - The design or the built-in wall storage, the sofa and configuration and ceiling all reinforce the linearity of the space.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Living - The tv console was designed with a fabric doors that not only conceals the clutter of cables and set-top boxes, but also minimises interference with the remote control signal, thanks to the fabric material.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
1 Save | 0 Questions
Living - The lighting built into recesses between cabinet panels gives the home a hotel feel.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
1 Save | 0 Questions
Living - The brass inlays on the white laminate cabinet door were treated to resemble rose gold, adding a touch of glitz.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Living - Built-in cabinets designed like a feature wall run the entire length of the living room to provide storage space that the homeowners needed. The original floor tiles were replaced with marble-look tiles, honed to produce a matt finish.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Side Console - Instead of hanging the poster and mirror on the wall, propping them up on a side table adds depth to an otherwise planar surface.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Side Console - Instead of hanging the poster and mirror on the wall, propping them up on a side table adds depth to an otherwise planar surface.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Corridor -
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Walk-in Wardrobe + Bedroom - Two adjacent bedrooms were merged into one master suite comprising the bedroom, walk-in wardrobe and bathroom.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - The same rectangular inlay pattern is used on the headboard design. The repeated motif helps bring the interiors together as a cohesive whole.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Bedroom - The bedroom and walk-in wardrobe are separated by a pair of pocket sliding doors that allow the homeowner to adjust the level of privacy desired.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Walk-in wardrobe + Bedroom - The progression from the walk in wardrobe to the sleeping area creates a layering of spaces that also enhances privacy.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
7 Saves | 0 Questions
Walk-in wardrobe - The wardrobe doors have the same rectangular frame motif as the living room and kitchen carpentry.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Walk In Wardrobe - The wardrobe handles were custom made in a combination of matt and polished finishes to up the 'bling factor'
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Master Bath - The vanity counter in the master bathroom uses a similar inlay motif as the rest of the house, but it is executed in stainless steel instead of brass.
EmbedQuestion
组屋室内 @ Punggol Drive
0 Saves | 0 Questions
Powder Bath -
EmbedQuestion