akiHAUS Design Studio
23 Reviews

公寓室内 @ Clover By The Park

公寓室内 @ Clover By The Park
1 Save | 0 Questions
Entryway - To create a sense of balance, only one side of the entryway was fitted with full-height storage units, while the other side was left bare. This also helped prevent the space feeling too cramped. The vertical niche at the front not only serves as a display shelf for the homeowners' personal knick-knacks, the mirror backing also lets the owners check themselves out one...More
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Kitchen overlooking dining area - Clients settled on a mix of resort and hotel design sensibilities. This explains the white and wood tones in the outer communal areas, which give the shared spaces a more breezy and airy vibe.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
1 Save | 0 Questions
Dining and kitchen - In the kitchen, the once closed-off utilitarian zone is now a free-flowing space thanks to the removal of partition walls. Caesarstone quartz-topped bar counter lines the kitchen entrance.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
1 Save | 0 Questions
Television Wall - Serving both the dining and living spaces via a rotating pivot, the television wall also doubles up as a partition screen between both areas white allowing for natural light to flow easily through.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
TV Partition Wall - A floor-to-ceiling wooden slatted screen-cum-television wall comes into view, which separates the living from the dining and kitchen spaces.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
TV Partition Wall - The lightness of the living area also bode well for the transition into the balcony.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
TV Partition Wall - Each section of the home is offered privacy but the don't feel closed off from each other as the space between each individual slat creates a see through effect.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Dining area overlooking kitchen and corridor - At the front of the home is an angled walkway. Besides just being a path into the inner sanctums of the home however, the corridor was made more functional with the installation of full-height storage units.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Living Room - Being on the 35th floor, the unit has unobstructed views. As such, a new timber deck as well as an astro turf was installed to provide the inhabitants a spot to enjoy the luscious greenery that dot the surrounding landscape.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Common Bathroom - Clad in a combination of timber-effect and sandstone granite tiles.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Common Bathroom - The common bath's materials were not as opulent as its counterpart, effectively creating a hierarchy between the two bathrooms in the home.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
1 Save | 0 Questions
Guest Bedroom - The bed frame in the guest bedroom was also installed over the bay windows. There are actually storage units hidden within the structure.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Guest Bedroom
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Master Bedroom - For storage purposes, both walls parallel to the bed were converted into full- height wardrobe units. Instead of using typical door knobs, however, the homeowners are able to access their clothes and accessories through grooves.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Master Bedroom - When it came to their private chambers, two bedrooms were combined to create a larger master boudoir. In addition to being a sleeping zone, two sets of fittings on either side of the bed offer the occupants two additional functions in the room. On the left, a study table can be used for work, while a settee on the right provides a cosy spot to cit while enjoyin...More
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
2 Saves | 0 Questions
Master Bedroom - As there were bay windows present in all of the bedrooms, building over these fixtures was necessary to create a more practical interior without wasting precious floor area.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Master Bedroom - A custom bed frame was installed over the bay window, complete with a step that makes getting in and out of bed safe and easy. Adhering to the clean lines found throughout the sleeping zone, the sleek television screen is mounted within a border frame that keeps messy wires hidden.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Master En Suite - To carve out a dressing room for the female homeowner, the perimeter walls of the bathroom were extended further out into the bedroom. The newly assigned floor area was also knitted out with a dressing table and a back-lit mirror to offer the perfect lighting for getting all made up.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Master En Suite - The opposite end of the room is divided into two separate sections - one for the standing shower and another for the water closet.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Master En Suite - The master en suite wows with the use of matte and high-gloss black marble-lookalike tiles, which inject the private sanctuary with an air of luxury.
EmbedQuestion
公寓室内 @ Clover By The Park
0 Saves | 0 Questions
Master En Suite - Next to the dressing area, what was once a standing shower next to a bay window has since been converted into a vanity, with the sink and pull-out drawers built atop the bay window. By doing so, every single inch of the bathroom is fully maximised.
EmbedQuestion