Addition/Remodel of Historic House in Palo Alto

View through reconstructed hall with study/guest room on the left, entry hall and then living room beyond, living room corner to right and new courtyard. Quilt by Ellen Oppenheimer. Wood flooring and wall boards were reused from the original house.
Cathy Schwabe Architecture.
Photograph by David Wakely

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_368100547
HU-368100547 added this to Wood Pannelling21 May 2020

Nice use of panelling on balcony to carry through

alirwin
alirwin added this to alirwin's Favorites5 May 2020

Tracks on top, sleek & barely noticeable

Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.