PolishedGarage

This 5,000 square-foot project consisted of a new barn structure on a sloping waterfront property. The structure itself is tucked into the hillside to allow direct access to an upper level space by driveway. The forms and details of the barn are in keeping with the existing, century-old main residence, located down-slope, and adjacent to the water’s edge.

The program included a lower-level three-bay garage, and an upper-level multi-use room both sporting polished concrete floors. Strong dedication to material quality and style provided the chance to introduce modern touches while maintaining the maturity of the site. Combining steel and timber framing brought the two styles together and offered the chance to utilize durable wood paneling on the interior and create an air-craft cable metal staircase linking the two levels. Whether using the space for work or play, this one-of-a-kind structure showcases all aspects of a personalized, functional barn.

Photographer: MTA

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

mashbell
mashbell added this to mashbell's Favorites28 March 2018

more industrial going to rec area

______________94186
ООО "Геон" added this to Идеи ______________941863 March 2018

лестница из швеллера (или балки)

Photos in Halls + Stairs

Staircases with Similar Colours
Firstview Dr.
River Run
Miami Beach Residence 2
Chanin Residence
モダン 階段
Townhouse Renovation in San Diego
Newport Beach Residence
Contemporary Mountain House
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.