21,982 Contemporary Home Bar Design Photos

Congress Park Denver Square
Congress Park Denver Square
Laura Medicus InteriorsLaura Medicus Interiors
This is a circa 1904 Denver Square in Congress Park. We remodeled the kitchen, powder room and the entire basement. In the photos, look for the vintage dining room sideboard that we were able to save and move into the kitchen. We added french doors to an exterior patio in the dining room where it used to sit.
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Full Home Remodel, Landscape Remodel & Room Addiiton
Full Home Remodel, Landscape Remodel & Room Addiiton
Baron Construction and RemodelingBaron Construction and Remodeling
Complete Home Remodel Landscape & Hardscape Remodel Room Addition Exterior Home Remodel
Dreamwood Wet Bar
Dreamwood Wet Bar
TruKitchensTruKitchens
This wet bar with its custom silver paint finish cabinetry and shiny mirrored backsplash sits just off the kitchen for easy entertaining.
Aberdeen Living
Aberdeen Living
Everything HomeEverything Home
A neutral color palette punctuated by warm wood tones and large windows create a comfortable, natural environment that combines casual southern living with European coastal elegance. The 10-foot tall pocket doors leading to a covered porch were designed in collaboration with the architect for seamless indoor-outdoor living. Decorative house accents including stunning wallpapers, vintage tumbled bricks, and colorful walls create visual interest throughout the space. Beautiful fireplaces, luxury furnishings, statement lighting, comfortable furniture, and a fabulous basement entertainment area make this home a welcome place for relaxed, fun gatherings. --- Project completed by Wendy Langston's Everything Home interior design firm, which serves Carmel, Zionsville, Fishers, Westfield, Noblesville, and Indianapolis. For more about Everything Home, click here: https://everythinghomedesigns.com/ To learn more about this project, click here: https://everythinghomedesigns.com/portfolio/aberdeen-living-bargersville-indiana/
Modern Classic in Denver
Modern Classic in Denver
UserUser
This home was built in the early 2000’s. We completely reconfigured the kitchen, updated the breakfast room, added a bar to the living room, updated a powder room, a staircase and several fireplaces.
Home Bar
Home Bar
Tami Smight InteriorsTami Smight Interiors
We took out an office in opening up the floor plan of this renovation. We designed this home bar complete with sink and beverage fridge which serves guests in the family room and living room. The mother of pearl penny round backsplash catches the light and echoes the coastal theme.
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs
Architecture Saville IsaacsArchitecture Saville Isaacs
Interior - Games room and Snooker room with Home Bar Beach House at Avoca Beach by Architecture Saville Isaacs Project Summary Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The interpretation of experiencing life at the beach in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of pavilions, courtyards and outdoor rooms. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ A progression of pavilions and courtyards are strung off a circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. The interiors reinforce architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun.   Project Description Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ The core idea of people living and engaging with place is an underlying principle of our practice, given expression in the manner in which this home engages with the exterior, not in a general expansive nod to view, but in a varied and intimate manner. The house is designed to maximise the spectacular Avoca beachfront location with a variety of indoor and outdoor rooms in which to experience different aspects of beachside living. Client brief: home to accommodate a small family yet expandable to accommodate multiple guest configurations, varying levels of privacy, scale and interaction. A home which responds to its environment both functionally and aesthetically, with a preference for raw, natural and robust materials. Maximise connection – visual and physical – to beach. The response was a series of operable spaces relating in succession, maintaining focus/connection, to the beach. The public spaces have been designed as series of indoor/outdoor pavilions. Courtyards treated as outdoor rooms, creating ambiguity and blurring the distinction between inside and out. A progression of pavilions and courtyards are strung off circulation spine/breezeway, from street to beach: entry/car court; grassed west courtyard (existing tree); games pavilion; sand+fire courtyard (=sheltered heart); living pavilion; operable verandah; beach. Verandah is final transition space to beach: enclosable in winter; completely open in summer. This project seeks to demonstrates that focusing on the interrelationship with the surrounding environment, the volumetric quality and light enhanced sculpted open spaces, as well as the tactile quality of the materials, there is no need to showcase expensive finishes and create aesthetic gymnastics. The design avoids fashion and instead works with the timeless elements of materiality, space, volume and light, seeking to achieve a sense of calm, peace and tranquillity. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Focus is on the tactile quality of the materials: a consistent palette of concrete, raw recycled grey ironbark, steel and natural stone. Materials selections are raw, robust, low maintenance and recyclable. Light, natural and artificial, is used to sculpt the space and accentuate textural qualities of materials. Passive climatic design strategies (orientation, winter solar penetration, screening/shading, thermal mass and cross ventilation) result in stable indoor temperatures, requiring minimal use of heating and cooling. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ Accommodation is naturally ventilated by eastern sea breezes, but sheltered from harsh afternoon winds. Both bore and rainwater are harvested for reuse. Low VOC and non-toxic materials and finishes, hydronic floor heating and ventilation ensure a healthy indoor environment. Project was the outcome of extensive collaboration with client, specialist consultants (including coastal erosion) and the builder. The interpretation of experiencing life by the sea in all its forms has been manifested in tangible spaces and places through the design of the pavilions, courtyards and outdoor rooms. The interior design has been an extension of the architectural intent, reinforcing architectural design principles and place-making, allowing every space to be utilised to its optimum capacity. There is no differentiation between architecture and interiors: Interior becomes exterior, joinery becomes space modulator, materials become textural art brought to life by the sun. Architecture Saville Isaacs https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/ https://www.architecturesavilleisaacs.com.au/

21,982 Contemporary Home Bar Design Photos

8
Singapore
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.