349,747 Contemporary Bedroom Design Photos

Master Bedroom
Master Bedroom
Nine LivesNine Lives
Master bedroom in mews house in London. Italian designer bed upholstered in a light bouclé fabric. Sliding doors lead to a small balcony. Brass pendant lights suspended from dropped ceiling
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Woodland House
Woodland House
McLean QuinlanMcLean Quinlan
Hidden within a clearing in a Grade II listed arboretum in Hampshire, this highly efficient new-build family home was designed to fully embrace its wooded location. Surrounded by woods, the site provided both the potential for a unique perspective and also a challenge, due to the trees limiting the amount of natural daylight. To overcome this, we placed the guest bedrooms and ancillary spaces on the ground floor and elevated the primary living areas to the lighter first and second floors. The entrance to the house is via a courtyard to the north of the property. Stepping inside, into an airy entrance hall, an open oak staircase rises up through the house. Immediately beyond the full height glazing across the hallway, a newly planted acer stands where the two wings of the house part, drawing the gaze through to the gardens beyond. Throughout the home, a calming muted colour palette, crafted oak joinery and the gentle play of dappled light through the trees, creates a tranquil and inviting atmosphere. Upstairs, the landing connects to a formal living room on one side and a spacious kitchen, dining and living area on the other. Expansive glazing opens on to wide outdoor terraces that span the width of the building, flooding the space with daylight and offering a multi-sensory experience of the woodland canopy. Porcelain tiles both inside and outside create a seamless continuity between the two. At the top of the house, a timber pavilion subtly encloses the principal suite and study spaces. The mood here is quieter, with rooflights bathing the space in light and large picture windows provide breathtaking views over the treetops. The living area on the first floor and the master suite on the upper floor function as a single entity, to ensure the house feels inviting, even when the guest bedrooms are unoccupied. Outside, and opposite the main entrance, the house is complemented by a single storey garage and yoga studio, creating a formal entrance courtyard to the property. Timber decking and raised beds sit to the north of the studio and garage. The buildings are predominantly constructed from timber, with offsite fabrication and precise on-site assembly. Highly insulated, the choice of materials prioritises the reduction of VOCs, with wood shaving insulation and an Air Source Heat Pump (ASHP) to minimise both operational and embodied carbon emissions.
Un appartement design de 70m² au coeur du 6ème arrondissement de Paris !
Un appartement design de 70m² au coeur du 6ème arrondissement de Paris !
Mon Concept HabitationMon Concept Habitation
On vous emmène au cœur du 6ᵉ arrondissement de Paris pour découvrir ce tout dernier appartement de 70 m² entièrement rénové par notre agence. La cuisine en noyer, tout en longueur et directement ouverte sur le séjour, confère à l’appartement un esprit urbain et intimiste. Dans cet espace, tout a été décloisonné afin de jouer sur la lumière et de ne pas surcharger la pièce. Pour ce projet, notre agence parisienne a imaginé un univers raffiné et délicat en accord avec les goûts du propriétaire. Les tonalités chaudes sont à l’honneur et apportent à l’espace un côté chaleureux et convivial.
Paris 15e - PROJET BEAUGRENELLE - Rénovation complète d’un 180m²
Paris 15e - PROJET BEAUGRENELLE - Rénovation complète d’un 180m²
Agence Kuentz Le GallAgence Kuentz Le Gall
Le projet concerne la rénovation complète d’un appartement de 180m² avec 220m² de terrasse, situé dans le 15e arrondissement de Paris. L’appartement n'avait pas été rénové depuis une cinquantaine d'années, et baignait ainsi dans une ambiance typique des années 70. Nos clients souhaitaient partir d’une page blanche et créer un projet à leur image dans un style méditerranéen afin de s’y installer avec leurs deux enfants en bas âge. Des travaux structurels importants ont ainsi été réalisés afin de permettre la création de belles circulations et une mise en avant des espaces sur la vue panoramique sur Paris. En effet, de grandes ouvertures sur l'extérieur offrent une luminosité généreuse sur la partie Nord-Ouest. Nous avons donc ouvert chaque pièce sur la terrasse entourant l’appartement. Une réflexion exigeante atour du traitement de la lumière et de la couleur a donc été apportée afin de faire bénéficier aux espaces le plus de lumière possible. La distribution de l’appartement a été complètement repensée et se compose désormais d’une entrée, d’une salle à manger, d’un séjour, d’une grande cuisine, d’un garde-manger/buanderie, de quatre chambres, de quatre salles de bains attenantes, de deux toilettes et d’un espace bibliothèque. Des détails menuisés complètent le travail architectural, composés de banquette, bibliothèque, étagère, arches, arrondis et cuisine entièrement sur mesure. La sensibilité des clients envers l’environnement nous a poussées à proposer des matériaux issus de l'artisanat, des mobiliers chinés, et des fournisseurs utilisant des déchets recyclés.
Violleau
Violleau
L'Agence BLEUL'Agence BLEU
Découvrez cette chambre apaisante où la simplicité rime avec élégance. La tête de lit intégrée en bleu pastel est non seulement esthétique mais aussi fonctionnelle, avec ses étagères encastrées parfaites pour ranger vos livres de chevet. Les luminaires muraux ronds diffusent une lumière douce, créant une ambiance sereine idéale pour la relaxation. Le linge de lit en coton, comprenant une couette rayée, invite au confort. Les murs clairs et la palette de couleurs douces de la pièce évoquent une atmosphère paisible. La porte moderne blanche s'intègre harmonieusement au design global, renforçant cette sensation d'espace ouvert et aéré.
Wimbledon Family Home
Wimbledon Family Home
Q Design HouseQ Design House
Primary bedroom with Super King bed, with bespoke headboard and bedside joinery units.

349,747 Contemporary Bedroom Design Photos

Main Bedroom Wardrobe, Eccles Manchester
Main Bedroom Wardrobe, Eccles Manchester
Da La DesignDa La Design
Eccles, Manchester Loft Renovation Master Bedroom Wardrobes Approached at the start of a loft conversion project, we were asked to design two runs of bespoke storage for the master bedroom and adjoining dressing area of a Victorian end of terrace property in Eccles, Manchester. Working alongside other trades was key to the completion of the space. We arrived and installed and initial fit of both carcasses with the finishing panels and face frames fitted after a bespoke oak floor was fitted. Key to the functionality of the space, we designed the drawers and shelves to fit personal wardrobe items and shoes. To add to the sophistication of the modern minimal design, the Dressing Area features naturally finished, birch plywood open shelving and will house a lit mirror for getting ready. As documented here, our work was completed with only the final electrical fit out and painting of the walls and skirtings to finish off the project. DIMENSIONS Main Bedroom H 1970mm x W 1970mm x D 400mm Dressing Area H 1970mm x W 1850mm x D 300mm MATERIALS Externally made of MRMDF and Birch Plywood. Internally made of lacquered OSB Sterling Board. NOTE: Our hand-made designs are fabricated with the utmost care and attention to detail. We strive to make bespoke furniture that will stand the test of time and use. That's why we use high-grade, sustainably sourced materials, fixings, industrial use finishes and reputable suppliers.
5
Singapore
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.