1,483,981 Bedroom Design Photos

Webster Groves Addition
Webster Groves Addition
Aleto Construction GroupAleto Construction Group
Looking for more space to entertain guests, our homeowners asked us to help transform their longtime dream into reality. Their “must-haves” included a large gathering room for entertaining and hosting events, and a primary bedroom suite in which to relax. The bedroom suite with walk in closet and private bath was designed with both elegance and functionality in mind. A washer / dryer closet was enclosed in the bathroom to make laundry day a breeze. The kitchen received added sparkle with minor alterations. By widening the entrance from the original kitchen/breakfast room to the addition we created a new space that flowed seamlessly from the existing house, appearing original to the home. We visually connected the new and existing spaces with wide-plank flooring for a cohesive look. Their spacious yard was well-configured for an addition at the back of the home; however, landscape preparation required storm water management before undertaking construction. Outdoor living was enhanced with a two-level deck, accessible from both the primary suite and living room. A covered roof on the upper level created a cozy space to watch the game on tv, dine outside, or enjoy a summer storm, shielded from the rain. The uncovered lower deck level was designed for outdoor entertainment, well suited for a future firepit. Delighted with the realization of their vision, our homeowners have expanded their indoor/outdoor living space by 90%.
Organic & Modern Nashville Family Home
Organic & Modern Nashville Family Home
Kathy Kuo Designs IncKathy Kuo Designs Inc
Clean lines and cozy details complete the look of this bedroom design.
Young Couple's Bedroom
Young Couple's Bedroom
Anushka ContractorAnushka Contractor
Dr. Shah works as a physician, and Mrs. Shah is a stay-at-home mom. Mrs. Shah was given the task of making their home colourful, upbeat, and bright in keeping with her personality. She was used to visiting her husband's clinic frequently, which had the traditional decor, therefore she didn't want to go mainstream with the typical dark wood and white interiors. Mr. Shah wanted the expenditure budget to be moderate, so we were free to experiment with colours and finishes. We turned the client's four-bedroom flat, which was builder-ready, into a three-bedroom one. We replaced the apartment's old tile flooring using Nexion "Coniwood Cedro" tiles throughout the entire space in a herringbone pattern. The builder left the kitchen in its original condition, and we replaced the sink and faucet in the dry areas of the two bathrooms and the powder room to freshen them up. The master bathroom received a total remodel. All free-standing furniture is created in-house and is customised for size and style. We immediately enter the spacious living area, which has big front windows that extend from end to end. A nesting coffee table and an L-shaped sofa make up the furniture arrangement. On the left, a movable-back upholstered swing, and two armchairs just across from it. The L-shaped sofa and the installation of a hardwood ceiling above the swing bring warmth to the room's plain, white ceiling. A tall highlighted mint green boxed panel with a modern design notion was inspired by old antique village doors and is located next to the armchairs. The boxed panel doubles as a closet and a door to one bedroom. The bedroom next to the living area serves as a guest room as well as a temporary residence for their oldest daughter's American family. She requested a dark green sofa and a Scandinavian aesthetic, which is how this space was designed. Since this room is the smallest of the others, we had to design a couch bed that can be converted into a comfortable queen-sized bed for visitors. We only added a pastel-coloured splash of paint art wallpaper in a wood frame at the back of the sofa since we wanted the room to be as tidy and white on the walls. The clients wanted more seats so they could utilise the space as a den and perhaps host small gatherings. Because of this, we placed a wooden bench with storage within and an upholstered seating ledge on top by the window. A white-finished dresser and desk with a bespoke design are placed next to the sofa. Wardrobes guide the way through the room's white and mirror-finished hallway. After passing through a little corridor with a textured, side-lit wall panel made of white Indian stone, we enter the living area once more. On the Indian stone wall, a teak wood console unit with an organic mirror above it and a little drawer for knick-knacks was mounted. The existing powder room, which was light grey and white in colour, is located just across from it. We replaced the sink and the faucet added a specially-made mirror and added a black and white drawer unit underneath. The large dining room has a table that accommodates eight people. A table with a veneer finish and a huge tile top is part of the setting. A dramatic and asymmetrical feeling is created by 5 dining chairs in white with 2 different types. An upholstered bench with an upholstered back was resting against the wall. To increase the size of the master bedroom, we moved the shared wall between the dining area and the master bedroom in the direction of the dining area. The dining area's constructed niche was the perfect location for the client's intended temple. The temple has veneer arched panels, a white door with a fluted finish for storage beneath the shelf, and an aqua-blue quartz inlay on a white stone back that serves as the temple's back. From the scraps of the composite stone, we also made the stairs to support the idol. The doors with a disguised white and mirror frame are next to the dining area. A tall storage unit, the kitchen, a second tall storage unit, and a third bedroom are all accessible starting from the right. The younger daughter and her husband, who frequently pays a visit to the couple, will use this bedroom. The layout of this bedroom, which is reached by a lengthy corridor, features a queen-size teak wood bed in the front, a headboard made of upholstered wood with a wooden frame, a side table with a fluted design panelled from top to bottom, and wardrobes with louvred designs on the right. A teak wood dresser with a drawer at the bottom is next to the closet. Streamlined profile lighting built into the mirror. Our client was particular that her room is made of wood and has straightforward ideas, therefore there is a ladder desk directly across from the bed in the corner. Then we make our way back to the dining room. A dramatic blue door that goes into the master bedroom is located next to the hidden mirror and white-framed doors. This bedroom was created by combining two tiny bedrooms into one, giving the enormous king-size bed and wardrobes space on both sides. The bed and the white dressing area with the white wood-finished wardrobes for the clients' everyday use are visible upon arrival on the left. Next to this wardrobe is the master bathroom, which features a colour scheme of aqua blue, wood, and cream with gold fixtures and decorations. A shelf made of unfinished wood with lighting fixtures was added as a feature. For the clients' outerwear, there is another wardrobe section completed in bolivar green wood across from the bed. Each bedroom has a large window that lets in enough natural light to brighten the room.
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Forever Farmhouse
Forever Farmhouse
GLDESIGNGLDESIGN
Photo by Frances Isaac (FVI Photo)
The Van Buren Project
The Van Buren Project
Everything HomeEverything Home
This home has a unique bungalow-inspired architecture with contemporary interior design. --- Project completed by Wendy Langston's Everything Home interior design firm, which serves Carmel, Zionsville, Fishers, Westfield, Noblesville, and Indianapolis. For more about Everything Home, see here: https://everythinghomedesigns.com/ To learn more about this project, see here: https://everythinghomedesigns.com/portfolio/van-buren/
Quilters home
Quilters home
Agnieszka Jakubowicz PHOTOGRAPHYAgnieszka Jakubowicz PHOTOGRAPHY
Design: Studio Three Design, Inc / Photography: Agnieszka Jakubowicz
Summit Townhome
Summit Townhome
Joe McGuire DesignJoe McGuire Design
Our Aspen studio designed this stunning townhome to make it bright, airy, and pleasant. We used whites, greys, and wood tones to create a classic, sophisticated feel. We gave the kitchen a stylish refresh to make it a relaxing space for cooking, dining, and gathering. The entry foyer is both elegant and practical with leather and brass accents with plenty of storage space below the custom floating bench to easily tuck away those boots. Soft furnishings and elegant decor throughout the house add a relaxed, charming touch. --- Joe McGuire Design is an Aspen and Boulder interior design firm bringing a uniquely holistic approach to home interiors since 2005. For more about Joe McGuire Design, see here: https://www.joemcguiredesign.com/ To learn more about this project, see here: https://www.joemcguiredesign.com/summit-townhome

1,483,981 Bedroom Design Photos

11
Singapore
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.