project for Deborah French
project for Deborah French
Solomonic Couture for The Home
That kitchen seating was done for Deborah French. She is a maestro of colors. She can put together objects of different contries, different styles, and eras info original dazzling rooms. the cushion has thin welt all around and zipper opening.
Orchid
Orchid
Blackband Design
Interior Design: Blackband Design Build: Patterson Custom Homes Architecture: Andrade Architects Photography: Ryan Garvin
Open Air Master Suite
Open Air Master Suite
Pu'uwai Design & Construction
This spacious master suite was inspired by the design of a Balinese villa. It's indoor-outdoor design was created by incorporating pocketing glass doors along two walls so that a whole corner of the room opens up to the back lawn. The vaulted ceiling connects the master bath, while a slat wall frames the closet and creates a feature wall for the master bed. The walls are white, the floors are gray porcelain, the slat wall and custom nightstands are teak, while the four poster bed is draped in mosquito netting and piled high with white bedding. The rug is jute. The blue-green accents were inspired by the custom throw pillows on the bed and the landscape painting by local artist Pepe depicting traditional canoes along the shoreline.
Earth House
Earth House
SAV Architecture + Design
Living : The double height living space overlooks the pool and with its slide and fold doors open the space to the coconut lined pool and surrounding landscape. Cane furniture and a green upholstered sofa reflect the sinuous architectural elements within the house as well as the tropical Goan craft and local materials. The wooden artwork wall on one side of the wall made of reused teak wood gives warmth to the entire space .
Osia Villa
Osia Villa
ZERO9
The villa spread over a plot of 28,000 Sqft in South Goa was built along with two guest bungalow in the plot. This is when ZERO9 was approached to do the interiors and landscape for the villa with some basic details for the external facade. The space was to be kept simple, elegant and subtle as it was to be lived in daily and not to be treated as second home. Functionality and maintenance free design was expected. The entrance foyer is complimented with a 8’ wide verandah that hosts lazy chairs and plants making it a perfect spot to spend an entire afternoon. The driveway is paved with waste granite stones with a chevron pattern. The living room spreads over an impressive 1500 Sqft of a double height space connected with the staircase, dining area and entertainment zone. The entertainment zone was divided with a interesting grid partition to create a privacy factor as well as a visual highlight. The main seating is designed with subtle elegance with leather backing and wooden edge. The double height wall dons an exotic aged veneer with a bookmatch forms an artwork in itself. The dining zone is in within the open zone accessible the living room and the kitchen as well. The Dining table in white marble creates a non maintenance table top at the same time displays elegance. The Entertainment Room on ground floor is mainly used as a family sit out as it is easily accessible to grandmothers room on the ground floor with a breezy view of the lawn, gazebo and the unending paddy fields. The grand mothers room with a simple pattern of light veneer creates a visual pattern for the bed back as well as the wardrobe. The spacious kitchen with beautiful morning light has the island counter in the centre making it more functional to cater when guests are visiting. The floor floor consists of a foyer which leads to master bedroom, sons bedroom, daughters bedroom and a common terrace which is mainly used as a breakfast and snacks area as well. The master room with the balcony overlooking the paddy field view is treated with cosy wooden flooring and lush veneer with golden panelling. The experience of luxury in abundance of nature is well seen and felt in this room. The master bathroom has a spacious walk in closet with an island unit to hold the accessories. The light wooden flooring in the Sons room is well complimented with veneer and brown mirror on the bed back makes a perfect base to the blue bedding. The cosy sitout corner is a perfect reading corner for this booklover. The sons bedroom also has a walk in closet. The daughters room with a purple fabric panelling compliments the grey tones. The visibility of the banyan tree from this room fills up the space with greenery. The terrace on first floor is well complimented with a angular grid pergola which casts beautiful shadows through the day. The lines create a dramatic angular pattern and cast over the faux lawn. The space is mainly used for grandchildren to hangout while the family catches up on snacks. The second floor is an party room supported with a bar, projector screen and a terrace overlooking the paddy fields and sunset view. This room pops colour in every single frame. The beautiful blend of inside and outside makes this space unique in itself.
HGTV Smart Home 2013
HGTV Smart Home 2013
Glenn Layton Homes
HGTV Smart Home 2013 by Glenn Layton Homes, Jacksonville Beach, Florida.
Tropical Bathroom
Tropical Bathroom
Signature Designs Kitchen & Bath
Love for the tropics. That best describes the design vision for this bathroom. A play on geometric lines in the wall tile and the unique bathroom door.
Singapore
Tailor my experience using cookies

By continuing to browse this site or use this app, I agree the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve its products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more.