12,419 Industrial Bedroom Design Photos

Best of Houzz 2024: The results are in!
Boys Bedroom (Creative)
Boys Bedroom (Creative)
Adaptiv DCAdaptiv DC
THEME The main theme for this room is an active, physical and personalized experience for a growing boy. This was achieved with the use of bold colors, creative inclusion of personal favorites and the use of industrial materials. FOCUS The main focus of the room is the 12 foot long x 4 foot high elevated bed. The bed is the focal point of the room and leaves ample space for activity within the room beneath. A secondary focus of the room is the desk, positioned in a private corner of the room outfitted with custom lighting and suspended desktop designed to support growing technical needs and school assignments. STORAGE A large floor armoire was built at the far die of the room between the bed and wall.. The armoire was built with 8 separate storage units that are approximately 12”x24” by 8” deep. These enclosed storage spaces are convenient for anything a growing boy may need to put away and convenient enough to make cleaning up easy for him. The floor is built to support the chair and desk built into the far corner of the room. GROWTH The room was designed for active ages 8 to 18. There are three ways to enter the bed, climb the knotted rope, custom rock wall, or pipe monkey bars up the wall and along the ceiling. The ladder was included only for parents. While these are the intended ways to enter the bed, they are also a convenient safety system to prevent younger siblings from getting into his private things. SAFETY This room was designed for an older child but safety is still a critical element and every detail in the room was reviewed for safety. The raised bed includes extra long and higher side boards ensuring that any rolling in bed is kept safe. The decking was sanded and edges cleaned to prevent any potential splintering. Power outlets are covered using exterior industrial outlets for the switches and plugs, which also looks really cool.
THE MIX GAKUGEIDAIGAKU 【THE MIX 学芸大学】
THE MIX GAKUGEIDAIGAKU 【THE MIX 学芸大学】
建築写真【Jeremy Photography】建築写真【Jeremy Photography】
English to follow 【新築シェアハウスを学芸大学にオープンしました!】 僕たちの新たなシェアハウス 『THE MIX 学芸大学』がオープンしました。 今回は初の新築物件! 詳しくはまた追って伝えたいなと思っていますが 長くなるのでまずはご挨拶と御礼まで! 『THE MIX 学芸大学』のコンセプト: 「自分らしさ」を真ん中に 変わる毎日、変わる自分。 自分らしさは毎日変わる。 もちろん人も、世界も変わる。 自分らしさを真ん中に、 人や世界と混ざり合おう。 混ざった世界を楽しもう。 THE MIXは「混ざり合う」シェアハウスです。 似たもの同士、似てないもの同士が 集まるからこそ生まれるアイディア・会話。 1人ひとりが持つオリジナルな考えや個性が 混ざり合うことで、一人ひとりの人生が拡がっていく。 この場所での出会い・MIXが、 あなたの人生のきっかけになれたらと願っています。 オープン後、100人を超える 友人が遊びに来てくれました! そしてなんと紹介だけで既に 全室満室という大変ありがたい状況です。 次は池袋で新築ホテルをオープン予定です。 お楽しみに! ---------- We have just opened "THE MIX GAKUGEIDAIGAKU," a 40-years old house that have been newly built as a modern co-living space in the heart of Tokyo, Gakugeidaigaku! THE MIX is an all inclusive coliving service with convenience, comfort, and community. All of our thoughtfully-designed studios are move-in ready, complete with modern furnishings - just bring yourself. Our Concept: "Embracing Your Individuality" We at THE MIX value you for who you are. Every day we are influenced by the people and environment we live in. A new day could mean a new you. Sharing ideas of individuals and blending personalities will provide you with new possibilities, experiences and the chance to connect with others. Don't be afraid to MIX yourself into new communities - embrace your individuality and express yourself. We at THE MIX sincerely hope that your experience here will be different to anything you've experienced and leave a lasting mark on your life!
Trolley House
Trolley House
LaCantina DoorsLaCantina Doors
Best in Show/Overall winner for The Best of LaCantina Design Competition 2018 | Beinfield Architecture PC | Robert Benson Photography
Find the right local pro for your project
Find top design and renovation professionals on Houzz
Industrial House Design
Industrial House Design
Nathalie JNNathalie JN
Contemporary bedroom design with walls covered in exposed concrete and raw wood tiles, polished concrete floor further accentuates the industrial style intended, black and white posters complement the neutral color scheme, industrial house design.
Denver Colorado Residence | Beautiful Bedroom Design
Denver Colorado Residence | Beautiful Bedroom Design
Robeson DesignRobeson Design
Bedroom Decorating ideas. Rustic meets Urban Chic Interior designer Rebecca Robeson, mixed the glamour of luxury fabrics, furry rugs, brushed brass and polished nickel, clear walnut… both stained and painted... alongside rustic barn wood, clear oak and concrete with exposed ductwork, to come up with this dreamy, yet dramatic, urban loft style Bedroom. Three whimsical "Bertjan Pot" pendant lights, suspend above the bed and nightstands creating a spectacular effect against the reclaimed barn wood wall. At the foot of the bed, two comfortable upholstered chairs (Four-Hands) and a fabulous Italian leather pouf ottoman, sit quietly on an oversized bamboo silk and sheepskin rug. Rebecca adds coziness and personality with 2 oval mirrors directly above the custom-made nightstands. Adjacent the bed wall, another opportunity to add texture to the 13-foot-tall room with barn wood, serving as its backdrop to a large 108” custom made dresser and 72” flat screen television. Collected and gathered bedding and accessories make this a cozy and personal resting place for our homeowner. In this Bedroom, all furniture pieces and window treatments are custom designs by Interior Designer Rebecca Robeson made specifically for this project. Contractor installed barn wood, Earthwood Custom Remodeling, Inc. Black Whale Lighting Photos by Ryan Garvin Photography
Airbnb Remodeling
Airbnb Remodeling
Chi Renovation & DesignChi Renovation & Design
As a large studio, we decided to combine the living and bedroom area - creating the feeling of a master suite! The sleek living space features a yellow upholstered loveseat and two modern orange chairs. These bright but warm hues subtly stand out against the dark grey backdrop, espresso-toned hardwood floors, and charcoal-colored coffee table. The bedroom area complements the dark hues of the living room but takes on a unique look of its own. With an exposed brick accent wall, gold and black decor, and crisp white bedding - the dark grey from the headboard creates congruency within the open space. Designed by Chi Renovation & Design who serve Chicago and it's surrounding suburbs, with an emphasis on the North Side and North Shore. You'll find their work from the Loop through Lincoln Park, Skokie, Wilmette, and all the way up to Lake Forest. For more about Chi Renovation & Design, click here: https://www.chirenovation.com/
High-End Airbnb Renovation & Design
High-End Airbnb Renovation & Design
N C RN C R
As a large studio, we decided to combine the living and bedroom area - creating the feeling of a master suite! The sleek living space features a yellow upholstered loveseat and two modern orange chairs. These bright but warm hues subtly stand out against the dark grey backdrop, espresso-toned hardwood floors, and charcoal-colored coffee table. The bedroom area complements the dark hues of the living room but takes on a unique look of its own. With an exposed brick accent wall, gold and black decor, and crisp white bedding - the dark grey from the headboard creates congruency within the open space. Designed by Chi Renovation & Design who serve Chicago and it's surrounding suburbs, with an emphasis on the North Side and North Shore. You'll find their work from the Loop through Lincoln Park, Skokie, Wilmette, and all the way up to Lake Forest.
Delz Warehouse
Delz Warehouse
CONTENT ArchitectureCONTENT Architecture
This project encompasses the renovation of two aging metal warehouses located on an acre just North of the 610 loop. The larger warehouse, previously an auto body shop, measures 6000 square feet and will contain a residence, art studio, and garage. A light well puncturing the middle of the main residence brightens the core of the deep building. The over-sized roof opening washes light down three masonry walls that define the light well and divide the public and private realms of the residence. The interior of the light well is conceived as a serene place of reflection while providing ample natural light into the Master Bedroom. Large windows infill the previous garage door openings and are shaded by a generous steel canopy as well as a new evergreen tree court to the west. Adjacent, a 1200 sf building is reconfigured for a guest or visiting artist residence and studio with a shared outdoor patio for entertaining. Photo by Peter Molick, Art by Karin Broker

12,419 Industrial Bedroom Design Photos

9
Singapore
Tailor my experience with cookies

Houzz uses cookies and similar technologies to personalise my experience, serve me relevant content, and improve Houzz products and services. By clicking ‘Accept’ I agree to this, as further described in the Houzz Cookie Policy. I can reject non-essential cookies by clicking ‘Manage Preferences’.